Ingyenes szállítás minden megrendelésre

3 részes paraván

Paraván, paraván fal, térelválasztó paraván, mindkét oldalán nyomtatott felülettel

A modern paraván kiváló választás minden típusú belső helyiség elrendezésére. Nemcsak az otthonokban van nagy szerepe a térelválasztásban, hanem üzletek, éttermek, szalonok is nagy előszeretettel választják ezt a formát a helyiségek különböző részeinek elválasztására.
Segítségével stílusos módon "rejtheti" el a szobák kevésbé elegáns részeit. Az összehajtható térelválasztók fontos, praktikus funkciókat is ellátnak - elválasztják a belső tereket  egymástól és létrehoznak egy külön helyiséget (például ha a konyha és a nappali között helyezi el).
Amikor nincs szükség a térelválasztó bútorra, egyszerűen összecsukható a következő használatig.
A mobil spanyolfal elegáns mintáinak köszönhetően nemcsak praktikus megoldás, hanem  egyben egy nagyszerű lakberendezési ötlet is.
A fából készült, mindkét oldalán nyomtatott paraván különféle izgalmas motívumokat ábrázol, így mindenki könnyen rátalálhat a neki leginkább megfelelő stílusra.

Webáruházunkban 3 és 5 részes paravánokat kínálunk:

Panelek mérete: 45 x 172 cm, fém pántokkal összekötve, így a paraván egyszerűen összecsukható. Az alsó részre kis lábak vannak felhelyezve így könnyebben mozgatható és nem karcolja meg a parkettát sem. 
Az összecsukható szoba elválasztók a mindkét oldalára nyomtatott képekkel - számtalan lehetőséget kínálnak.

Műszaki adatok:

Paravánok

Paravánok

                                       Paravánok

   

SSL Certificate
Webáruház készítés