Kérdése van? Hívjon minket! +3670/7767917 | info@ajandekpont.hu

Kosár

Amennyiben nem kapja meg rendeléséről a visszaigazoló e-mailt, kérjük ellenőrizze a levélszemét (spam) mappát.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Átlagos szállítási idő: 
(előre utalással, bankkártyás fizetéssel)
Faliképek: 5-6 munkanap 
Fotótapéták: 5-6 munkanap 
Parafa képek: 4-7 munkanap 
Akrilüveg képek: 5-10 munkanap 
Paravánok: 8 -10 munkanap
Utánvét esetén + 1-2 munkanap

Utánvéttel történő rendelésénél a termék először a cég telephelyére érkezik, majd ezt követően történik a kézbesítés.

Ezért rendelésnél kérjük vegye figyelembe, hogy a kézbesítés néhány munkanappal későbbi időpontban kerül a megadott szállítási címre.

Több termék egy címre történő együttes rendelése esetén egyszeri szállítási díjat számítunk fel. Rendelésnél kérjük vegye figyelelmbe az eltérő szállítási időket. Az együtt megrendelt, eltérő szállítási idővel rendelkező termékek egyszerre kerülnek kiszállításra.

Nincs termék a kosárban! Vásárláshoz kattintson ide!

Fizetés és szállítás:

I. Fizetés

1. Banki előreutalás 

Megrendeléséről 24 órán belül küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt. 
A visszaigazoló e-mail tartalmazza a díjbekérőt PDF formátumban, valamint az utaláshoz szükséges információkat. Amint a megrendelt termék ellenértéke megérkezik hozzánk, aznap kezdjük meg a rendelés teljesítését, melyről szintén e-mail-ben tájékoztatjuk.

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: FARKASNÉ KÁROLYI ERZSÉBET e.v.
Kedvezményezett bankja: OTP Bank
Kedvezményezett számlaszáma: 117420322145633400000000
IBAN: HU64117420322145633400000000
SWIFT kód: OTPVHUHB

2. Online bankkártyás fizetés (Barion) 

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházunkban.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
Fizetés kényelmesen bankkártyával
A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyája számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
Fizetés bankkártya nélkül
Amennyiben  nem rendelkezik bankkártyával, használhatja az előre feltölt Barion egyenlegét, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerősei is tudnak Önnek pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail cím és jelszó megadásával tud fizetni.
Ingyenes
A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.
A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.
Biztonság
A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja-e meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésző zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

További információ és ingyenes regisztráció a Barion oldalán>

3. Utánvét

Önnek lehetősége van az áru ellenértékét a csomag kézbesítésekor a futárnál készpénzben megfizetni.

Az utánvéttel történő fizetési módot csak Magyarország területén tudjuk teljesíteni!

Lakberendezési termékek ingyenes szállítása a következő országokba>> 

II. Szállítás

Banki előre utalásnál vagy Bankkártyás fizetésnél:

A szállítást a GLS vagy MPL futárszolgálat teljesíti. Ebben az esetben közvetlenül az Ön által megadott szállítási címre történik a gyártótól a kézbesítés. Önt nem terheli semmilyen szállítási díj.

Átlagos szállítási idő:
Vászonképek: 5 -6 munkanap 
Fotótapéták: 5 - 6 munkanap 
Parafa képek: 4-7 munkanap 
Akrilüveg képek: 5-10 munkanap 
Paravánok: 8 -10 munkanap

Utánvét:

A megrendelt csomag kézbesítését az MPL futárszolgálat teljesíti.
Szállítási díj: 1 990 Ft

Utánvéttel történő rendelésénél a termék először a cég telephelyére érkezik, majd ezt követően történik a kézbesítés.

Ezért rendelésnél kérjük vegye figyelembe, hogy a kézbesítés néhány munkanappal későbbi időpontban kerül a megadott szállítási címre.

Több termék egy címre történő együttes rendelése esetén egyszeri szállítási díjat számítunk fel. Rendelésnél kérjük vegye figyelelmbe az eltérő szállítási időket, az együtt megrendelt, eltérő szállítási idővel rendelkező termékek nem biztos, hogy egyszerre kerülnek kiszállításra.