Ingyenes szállítás minden megrendelésre

Akrilüveg képek előnyei

Akrilüveg képek előnyei

Károlyi Mária
Károlyi Mária

Akrilképek - fedezzük fel a modern akrilüveg előnyeit!

Az akrilképeket úgy tervezték, hogy a klasszikus üvegkép minden előnyét megőrizzék, eltávolítva gyengeségeit - a törékenységet valamint a nehéz súlyt.

Az akrilüveg az egyik legelismertebb lakberendezési anyag, más néven polimetil-metakrilát – ismertebb nevén plexi (A plexi hivatlalos neve polimetil-metakrilát, ami a PMMA rövidítése).
Ebből a névből ered az akril elnevezés is.

Ezt az anyagot plexiüvegként, vagyis átlátszó, merev anyagként – mint egyfajta üvegpótlóként ismerhetjük. Népszerű neve: akrilüveg. Mint egy üveg - rendkívül magas (több mint 90% -os) fényáteresztéssel rendelkezik, valamint UV fény hatására sem színeződik el. Az üveghez képest azonban ez az anyag sokkal könnyebb (50% -kal) és keményebb, rugalmasabb, ellenáll az ütéseknek.

Az üvegre történő nyomtatás fólia furnér formájában történik. Ennek a technikának köszönhetően megmaradnak a legjobb tulajdonságok, mint a nyomtatási minőség, a fotózás és a telített színek. Ugyanakkor a motívum érdekes, háromdimenziós mélységet és finom fényt kap. 

Az akrilképek valóban egyediek!

Akrilüveg képek - a gyakorlati megoldásokat kedvelők számára

A megfelelő faldíszítés keresése kihívást jelenthet, különösen, amikor párásodásnak fokozottabban kitett helyiségekről van szó - mint a konyha vagy a fürdőszoba. képek ellenállnak a nedvességnek, és a motívumok tökéletesen illenek a konyhák és a fürdőszobák hangulatához is.

Amennyiben napsütéses helyre szeretné felhelyezni a fali dekorációt, nyugodtan megteheti. A nyomtatás UV-ellenálló, ezért tökéletes dísze a napfényes helyiségeknek. Az akrilnyomtatás praktikus megoldás a vékony falak számára is, mivel a könnyű súly nem deformálja a falakat.

Akrilüveg képgyűjteményeink dekoratívak, tartósak ugyanakkor könnyen tisztíthatóak.

Tekintse meg termékeinket!

Tovább az Akrilüveg képekhez>>

SSL Certificate
Webáruház készítés