Ingyenes szállítás minden megrendelésre

10

Akusztikus paraván - Dancing Unicorn [Room Dividers]

Cikkszám: 
A1-e-C-0059-z-b_135x172_paa

Praktikus szobai Akusztikus paravánok

A Akusztikus paraván a beltérnek egy olyan eleme, amely számos lehetőséget nyújt. Többek között praktikusság jellemzi. Alapvető feladata a tér diszkrét és esztétikus felosztása több zónára. A térelválasztó Akusztikus paravánok segítségével érdekes módon elválaszthatod a pihenésre szánt részt a munkára szánt résztől. Ebből az okból kifolyólag ezeket a termékeket gyakran használják nappaliban. A Akusztikus paravánok azt is lehetővé teszik, hogy ügyesen elrejts valamit, aminek nem kéne teljesen láthatónak lennie, például egy ruhaállványt vagy egy ruhaszárítót. Így saját igényeidtől és elvárásaidtól függően többféleképpen használhatod azt. A kínálatunkban elérhető térelválasztó Akusztikus paravánok favázra szerelt, flíz vászonnal vannak ellátva. Nagyon tartós szerkezet jellemzi, és két formátum közül lehet választani: 3 részes és 5 részes. Az egyes elemek erős fémzsanérok segítségével kapcsolódnak egymáshoz. A Akusztikus paraván kinyitása és összecsukása nem jelent problémát.

Akusztikus paravánok

A fa Akusztikus paraván többféle változatban választható

A választékban minden fa Akusztikus paraván többféle változatban érhető el. Ezek a következők: egyoldalas mintázatú, kétoldalas mintázatú, és akusztikai, mely csökkenti a visszhangot és a zajt. Lehetővé tesszük a termék egyedi igényekhez való igazítását. Így könnyedén kiválaszthatod a számodra tökéletes Akusztikus paravánt. A kínálatban sok érdekes dizájn található, amelyek segítségével sokkal könnyebben találhatsz a beltérhez illő motívumot. Minden Akusztikus paraván nagyon gondosan, a legjobb minőségű anyagokból készül. Az alkalmazott UV-védelem hatékonyan védi a terméket a színfakulással szemben, így a hosszan tartó napsugárzás sem befolyásolja azt negatívan. A kollekció termékei továbbá szagtalanok, ami 100%-ban biztonságos a háztartásban élők számára, különösen a gyermekek számára. A Full HD nyomtatás garantálja a részletek hű visszaadását, ezért minden minta elegáns és érdekes megjelenésű.

Műszaki adatok - akusztikai Akusztikus paraván

Műszaki adatok - akusztikai Akusztikus paraván

Dekoratív Akusztikus paraván, nemcsak otthonra

A Akusztikus paraván a házak és lakások rendkívül hasznos kiegészítője. Stúdiólakásokban és tágasabb belterekben egyaránt használható. Elválasztható a segítségével például egy kis gardrób a hálószobában, vagy külön zónák alakíthatók ki az egy szobában élő testvérek számára. A kínálatunkban megtalálható, tartós fa Akusztikus paraván tökéletes szépségszalonokba, butikokba, fodrászatba vagy akár orvosi rendelőkbe is. Ez egy eredeti és rendkívül stílusos dekoráció, amely megkönnyíti a diszkréció és a magánélet megőrzését. A nagyon gondos kialakításnak köszönhetően a dekoratív Akusztikus paraván tökéletes kiegészítője lesz a beltérnek. Rendet teremt, és a megfelelő motívum kiválasztásának lehetősége megkönnyíti a koherens összkép kialakítását. A Akusztikus paravánok szatén szalaggal vannak ellátva, ami nemcsak az esztétikai értéket javítja, hanem a szerkezetet is erősíti. A nem szőtt anyag kellemes tapintású és látható kapcsoktól mentes, ezért a termék alkalmas olyan helyekre, ahol az esztétika fontos szerepet játszik. A dekoratív Akusztikus paraván még a legigényesebb embereknek is tetszeni fog.

Rész mérete:
135x172: 45x172 45x172 45x172
Átlagos szállítási idő:
8-10 munkanap
INGYENES SZÁLLÍTÁS:
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk
89 990 Ft
80 991 Ft
Kezdete: 2024.04.05   A készlet erejéig!
Megtakarítás 8 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 810 Ft
Hasonló termékek
Akusztikus paraván - Dancing Unicorn [Room Dividers] - ajandekpont
Akusztikus paraván - Dancing Unicorn [Room Dividers]
10
89 990 Ft
80 991 Ft
SSL Certificate
Webáruház készítés