Ingyenes szállítás minden megrendelésre

Japán paraván - Teenager's Space II

Cikkszám: 
A1-PARAVENT_SJ0068

Könnyű és hatásos japán paravánok

A japán paraván tökéletes ajánlat azoknak, akiket lenyűgöz a Felkelő Nap országának kultúrája. Ez egy eredeti díszítőelem, amellyel bármilyen elrendezés felfrissíthető, és egyedi japán hangulat hozható létre. A kínálatunkban megtalálható termékek elsősorban könnyedségükkel és eleganciájukkal tűnnek ki. A japán stílusú paraván egyedi, ázsiai dizájnja lenyűgöző, amely minden olyan ember számára vonzó lesz, aki nem mindennapi kiegészítőket keres. Mindegyik paraván két változatban kapható: 3 részes és 5 részes. A japán paravánok könnyen hozzáigazíthatók az igényeidhez és preferenciáidhoz. Ez vonatkozik a számos mintárra is, amelyek közül választani lehet. Gyengédebb és erősebb megjelenésű akcentusokat egyaránt kínálunk. Így a japán paravánok tökéletesen illeszkednek minden beltérhez, és harmonizálnak a berendezés többi elemével, harmonikus összképet alkotva.

Japán paravánok

Japán paraván - tartós szerkezet és kifinomult részletek

A japán paravánok figyelmet érdemelnek, és ez nemcsak egyedi kialakításuknak köszönhető. Termékeinket a favázon alapuló, nagyon tartós szerkezetük miatt is értékelik. A fém zsanérok használatának köszönhetően a japán paraván könnyen kinyitható és összecsukható, ezek a tevékenységek nem igényelnek nagy erőt. Ez egy könnyed dekoráció, de stabilan áll a padlón és nem billeg egyik oldalról a másikra. Mindezek miatt a japán paravánok pótolhatatlanok, és a legigényesebb emberek elvárásainak is megfelelnek. Nem mellékes, hogy mindegyik termék nagy gondossággal kidolgozott részletekkel van ellátva. A minták kifejezőek és hűen adják vissza a részleteket. A kiváló minőségű nyomatok kellemes tapintású flíz vászonon találhatók. Nem áll fenn annak a veszélye, hogy a hosszan tartó napsugárzás következtében a japán paraván elveszítené intenzív színét, és megszűnne annak esztétikus megjelenése. A termék kiválóan védve van az UV sugarakkal szemben.

Japán paravánok

Japán stílusú paraván - felhasználás

A stílusos és könnyed japán paraván tökéletes a helyiség több zónára való felosztására. Ennek köszönhetően lehetővé válik egy terület munka céljából való kijelölése és a pihenő résztől való elkülönítése anélkül, hogy nagy változtatásokat kellene végrehajtani a beltérben. A paraván nem zavarja meg az aktuális rendet és nem okoz káoszt. Éppen ellenkezőleg, jól kiegészíti az elrendezést. A japán stílusú paraván bevált választás nemcsak házakba, hanem lakásokba is. Egyre gyakrabban használják nyilvános helyeken, például fodrászatban vagy szépségszalonban, butikban, szállodában vagy orvosi rendelőben. Kinyitása jó módja a diszkréció biztosításának. A japán stílusú paraván keleti hangulatot kölcsönöz a beltérnek, ezáltal elősegítve az eredeti megjelenés kialakítását. Praktikus díszítőelem, melynek időtlen karaktere van, így nem megy ki a divatból. Mindenkinek ajánljuk, aki hangulatos és stílusos belteret szeretne kialakítani.

Rész mérete:
225x161: 45x161 45x161 45x161 45x161 45x161
Átlagos szállítási idő:
8-10 munkanap
INGYENES SZÁLLÍTÁS:
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk
69 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 700 Ft
Hasonló termékek
Japán paraván - Teenager's Space II
Japán paraván - Teenager's Space II
69 990 Ft
SSL Certificate
Webáruház készítés