Ingyenes szállítás minden megrendelésre

Rész mérete

3 részes paraván rész mérete:

135x172 cm (szélesség/magasság):
45x172 45x172 45x172
Súly: kb 5000 g
Rendelésre gyártjuk.

Ingyenes szállítás.
Átlagos szállítási idő: 8-10 munkanap

  • Fém zsanérok 

  • Tartós fakeret

  • Praktikus lábak

  • Szaténszalag

  • Flíz vászon

  • Mindkét oldalán nyomtatott felület

  • Összecsukható

Paraván - Abstract Bird II [Room Dividers]

Cikkszám: 
A1-PARAVENT777

Praktikus szobai paravánok

A paraván a beltérnek egy olyan eleme, amely számos lehetőséget nyújt. Többek között praktikusság jellemzi. Alapvető feladata a tér diszkrét és esztétikus felosztása több zónára. A térelválasztó paravánok segítségével érdekes módon elválaszthatod a pihenésre szánt részt a munkára szánt résztől. Ebből az okból kifolyólag ezeket a termékeket gyakran használják nappaliban. A paravánok azt is lehetővé teszik, hogy ügyesen elrejts valamit, aminek nem kéne teljesen láthatónak lennie, például egy ruhaállványt vagy egy ruhaszárítót. Így saját igényeidtől és elvárásaidtól függően többféleképpen használhatod azt. A kínálatunkban elérhető térelválasztó paravánok favázra szerelt, flíz vászonnal vannak ellátva. Nagyon tartós szerkezet jellemzi, és két formátum közül lehet választani: 3 részes és 5 részes. Az egyes elemek erős fémzsanérok segítségével kapcsolódnak egymáshoz. A paraván kinyitása és összecsukása nem jelent problémát.

Paravánok

A fa paraván többféle változatban választható

A választékban minden fa paraván többféle változatban érhető el. Ezek a következők: egyoldalas mintázatú, kétoldalas mintázatú, és akusztikai, mely csökkenti a visszhangot és a zajt. Lehetővé tesszük a termék egyedi igényekhez való igazítását. Így könnyedén kiválaszthatod a számodra tökéletes paravánt. A kínálatban sok érdekes dizájn található, amelyek segítségével sokkal könnyebben találhatsz a beltérhez illő motívumot. Minden paraván nagyon gondosan, a legjobb minőségű anyagokból készül. Az alkalmazott UV-védelem hatékonyan védi a terméket a színfakulással szemben, így a hosszan tartó napsugárzás sem befolyásolja azt negatívan. A kollekció termékei továbbá szagtalanok, ami 100%-ban biztonságos a háztartásban élők számára, különösen a gyermekek számára. A Full HD nyomtatás garantálja a részletek hű visszaadását, ezért minden minta elegáns és érdekes megjelenésű.

Műszaki adatok - kétoldalas paraván

Műszaki adatok - kétoldalas paraván

Dekoratív paraván, nemcsak otthonra

A paraván a házak és lakások rendkívül hasznos kiegészítője. Stúdiólakásokban és tágasabb belterekben egyaránt használható. Elválasztható a segítségével például egy kis gardrób a hálószobában, vagy külön zónák alakíthatók ki az egy szobában élő testvérek számára. A kínálatunkban megtalálható, tartós fa paraván tökéletes szépségszalonokba, butikokba, fodrászatba vagy akár orvosi rendelőkbe is. Ez egy eredeti és rendkívül stílusos dekoráció, amely megkönnyíti a diszkréció és a magánélet megőrzését. A nagyon gondos kialakításnak köszönhetően a dekoratív paraván tökéletes kiegészítője lesz a beltérnek. Rendet teremt, és a megfelelő motívum kiválasztásának lehetősége megkönnyíti a koherens összkép kialakítását. A paravánok szatén szalaggal vannak ellátva, ami nemcsak az esztétikai értéket javítja, hanem a szerkezetet is erősíti. A nem szőtt anyag kellemes tapintású és látható kapcsoktól mentes, ezért a termék alkalmas olyan helyekre, ahol az esztétika fontos szerepet játszik. A dekoratív paraván még a legigényesebb embereknek is tetszeni fog.

Rész mérete:
225x172: 45x172 45x172 45x172 45x172 45x172
Átlagos szállítási idő:
8-10 munkanap
INGYENES SZÁLLÍTÁS:
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk
78 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 790 Ft
Hasonló termékek
Paraván - Abstract Bird II [Room Dividers] - ajandekpont.hu
Paraván - Abstract Bird II [Room Dividers]
78 990 Ft
SSL Certificate
Webáruház készítés