Ingyenes szállítás minden megrendelésre

Tengeri tájkép

Képek 

A képek vakráma kerettel egyben modern és dekoratív fali dekorációként emelhetik otthonunk hangulatát. A képek többféle különböző méretben, egy-és többrészes változatban rendelhetők. 
A nagyméretű faliképekkel fokozhatjuk a hangulatotot,a kisugárzást, így különleges légkört varázsolhatunk akár irodák, orvosi rendelők falai közé.
Egy barátságos miiliő egy pillanat alatt magába szippantja a belépő embert.


 

 

167 termék 133 167
Kép - Summer Dream - ajandekpont.hu
33 990 Ft
Kép - Summer is waiting - ajandekpont.hu
26 490 Ft
Kép - Summer Storm - ajandekpont.hu
26 490 Ft
Kép - Summer time - ajandekpont.hu
29 990 Ft
Kép - Sunny holidays - ajandekpont.hu
26 490 Ft
Kép - Sunny Sea - ajandekpont.hu
33 990 Ft
Kép - Sunset Path  - ajandekpont.hu
33 990 Ft
Kép - The Places of Dreams - ajandekpont.hu
23 490 Ft
Kép - Windy Beach - ajandekpont.hu
33 990 Ft
167 termék 133 167

Vászonkép rendelés

Vászonkép saját fotóból - ajandekpont.huVászonkép saját fotóból - ajandekpont.huVászonkép saját fotóból - ajandekpont.hu

                                  

 

 

Falikép: néhány ilyen teljesen új hangulatot tud varázsolni

A falikép szóról könnyen lehet, hogy egészen különböző dolgok jutnak eszünkbe először. Ez azért van, mert rengetegféle falikép létezik. Nézzünk csak néhány főbb kategóriát:

  • modern faliképek,
  • 3D faliképek és
  • konyhai falikép.

De ez sem azt jelenti, hogy ezeken a kategóriákon belül nincsen nagy választék. A konyhai faliképek között kevésbé képzelünk el egy klasszikus festményt vagy valami társadalmi üzenetet hordozó képet vagy feliratot, ide inkább virágos faliképek, esetleg a dekorba belesimuló képek a szokásos, elképzelhetők. Ez utóbbiak lehetnek színesek, nonfiguratívak, de egyszerű formákat mutatók is. Mindez természetesen nagyban függ attól, hogy milyen stílusban van berendezve a konyhánk és a többi lakás / ház többi része.

Az utóbbi időben a kapitalista rendszer áldásainak és ezen belül is a vásárlóerő hihetetlen növekedése miatt óriási választékunk van olyan termékekből is, amelyek akár nem is léteztek (vagy legalábbis nem volt elterjedve) egy-másfél évtizeddel ezelőtt (hogy egy egyszerű, rendkívül általános példával éljünk, egy okostelefon).

A faliképek között a változás ennyire nem volt markáns, hiszen egyes kultúrákban már szó szerint évezredekkel ezelőtt találtunk faliképeket, vagy ennek elődeit (vehetjük például az egyiptomi, kőbe vésett hieroglifákat). Azonban az utóbbi évek, évtized nagy változásokat hoztak. Ahogy egyre olcsóbb és nagyobb tömegeknek elérhetőbb a magas minőségű nyomtatás, akár világhírű festményeket, fényképeket és más képeket is élvezhetünk a saját otthonunkban, elérhető áron.

A témák választéka gyakorlatilag végtelen, ahogy a színvilág is. A teljesség igénye nélkül itt van néhány a legnépszerűbb kategóriák közül, ötletadónak:

  • ismert, ember készítette látványosságok: New York City-től kezdve a budapesti Halászbástyán keresztül lehet egy kiváló fotó egy TV toronyról vagy egy ismert hídról,
  • a Föld természeti szépségei: Lillafüred vízesésétől kezdve a Grand Canyonon át egészen Ázsia hófödte csúcsaiig,
  • virágok (akár több különböző méretű és esetenként különböző alakú kép együtteseként is kiválóan mutathat otthonunkban),
  • állatok (az itthon is megtalálható aranyos eredi állatoktól kezdve [mókus, őz stb.] a háziállatokon [kutya, macska, hörcsög, tengerimalac, nyúl stb.] át egzotikus állatokig [tigris, oroszlán, elefánt stb.]
SSL Certificate
Webáruház készítés