Öntapadós fotótapéta

Öntapadós fotótapéta: nagyszerű lehetőség otthonunk dekorálására

Egy öntapadós fotótapétával könnyen és akár önállóan felújíthatja otthonát.
Az öntapadós fotótapéta sem tapétaragasztót sem szakember segítségét nem igényli.

Termékeink közt megtalálhatók például 3 d öntapadó tapéták, öntapadós fotótapéta konyhába, virágos, absztrakt és még számos kategóriában kínálunk dekoratív öntapadós fotótapétákat.

 

 

Öntapadós fotótapéta: a legegyszerűbb lehetőség otthonunk dekorálására

 

Fotótapéta témában sok családapa (vagy éppen anya) sóhajt egy nagyot, mert semmi kedvük azzal foglalkozni, hogy a megfelelő arányú tapétaragasztót kikeverve, nagy odafigyeléssel ragasszák fel a (fotó) tapétákat otthonukba. Az öntapadós fotótapétával könnyen áthidalhatjuk ezt a problémát. Ahogy a neve is mutatja, nincs szükség tapétaragasztóra vagy egyéb speciális eszközökre, az öntapadós dizájnokkal egyszerűen - és akár örök időkig díszíthetjük a különböző helyiségeket otthonunkban vagy irodákban, a légkört sokkal személyesebbé és érdekesebbé varázsolva.

Az öntapadós fotótapéta vagy öntapadós poszter nemcsak könnyedén felrakható, hanem óriási választékban megtalálható az Ajándékpont.hu kínálatában. A cikk megírásának pillanatában 16 féle különböző kategóriát találhatunk, amelyek a kisgyerekektől kezdve egészen a felnőttekig egyaránt igyekszik mindenki igényeit kielégíteni.

Kisebb gyerkőcöknek érdemes a gyerekeknek kategóriából válogatni, ahol találkozhatunk többek között olyan témákkal, mint népszerű Disney filmek egy-egy kedves jelenete (pl. Bambi) vagy animált jelenetek állatokkal (erdőben, víz alatt, itthon is megtalálható vagy egzotikus állatokkal), vannak elmaradhatatlan dinoszauroszus dizájnok (mind hús-, mind növényevő példányokkal, sőt, egy dizájn jelenet még felhőkarcolók közé is betett egy ordító, ijesztő dinót), de vannak színes hegyek, elvarázsolt erdő is. Kicsit nagyobb gyerekeknek mindenképp érdemes körülnézni a több kategória között is: ilyenek az állatok, a fantasy, a hátterek és minták, a3D, a sport, a konyhai motívumok, a népszerű street art, a tájak, a városok, egy-egy érdekes kivitelű világtérkép, a vintage és retro, a virágok és a zen is.

Az öntapadós fotótapéta témakörben jelenleg több mint 700 különböző kép található meg, így mondhatjuk, hogy minden egyes lakberendezési stílust ki lehet egészíteni ilyen dekorációval.

Például ha az utazást kedveljük vagy szeretnénk többet utazni, globálisabban gondolkodni vagy egy-egy helyre fókuszálni (pl. mindig el akartunk jutni Balira, New Yorkba, az Amazonas esőerdőbe stb.), akkor érdemes lehet egy ilyen képpel közelebb hozni magunkhoz az adott álomutazás úticélját - és ha mindennapjaink része egy kép, amelyen akár újdonságokat is találunk a mindennapok során, ezzel könnyen lehet, hogy közelebb kerülünk az álomutazás megvalósulásához.