Ingyenes szállítás minden megrendelésre

Parafa világtérkép

Parafa világtérkép - Világtérkép falra!

A falra helyezhető parafa világtérkép tökéletes dekoráció kalandorok számára!

Jelöld be a már meglátogatott helyeket, vagy tervezd meg következő utazásod!

Varázsolj a világtérképből egy csodálatos, személyre szabott dekorációt!

Ötletes és elegáns fali dekoráció.

A parafatáblák könnyebbek a hagyományos fali díszeknél.


Nagyszerű ajándék lehet:

  • szülinapra
  • évfordulóra
  • esküvőre
  • ballagásra

Parafa világtérkép: nagyszerű ajándékötlet az utazás szerelmeseinek

Bizonyára kevesen vannak, akik fejében gyermekként meg ne fordult volna, hogy belőlük is híres felfedező, de legalábbis nagy utazó váljék. Sokunknak ez inkább álom maradt, azonban vannak néhányan, akik a világ összes országát, az összes kontinenst, európa összes országát vagy csak egész egyszerűen sok helyszínt bejártak életük során.

A parafa világtérkép kiváló ajándék lehet tehát utazóknak, főleg amelyeknél meg lehet jelölni valamilyen módon, hogy merre és hol jártunk.

De igazán "betalált" ajándék ez olyanoknak is, akik szeretik a globális eseményeket figyelni: hiszen mi lehet jobb ajándék annál, hogy a naponta elolvasott híreket, elemzéseket, a világ különböző részéről származó gondolatokat, vallásokat, ideológiákat pontos helyszínhez tudja kötni gondolatban és egyre inkább memorizálja és megértse, hogy hogyan is viszonyul egymáshoz földrajzilag a világ kb. 200 országa (érdekesség, hogy nem is olyan egyszerű megmondani, hogy hány ország is van a világon: 193 ENSZ tagállam van, de ezeknek nem tagja többek között Tajvan, a Vatikán, Nyugat-Szahara, Palesztina, Cook-szigetek vagy Koszovó sem.)

A világtérkép azonban nemcsak személyes ajándék vagy dekorációs kellék lehet, hanem iskolák, különösen nyelviskolák falán tudjuk elhelyezni ezt a különleges darabot.  Ez utóbbiak esetében akár be is lehet jelölni, hogy melyik nyelveket hol beszélik: így könnyen be lehet csalogatni spanyolul tanulókat: ez utóbbi a kínai (mandarin) után a második legnagyobb nyelv, ha az anyanyelven beszélők számát nézzük (nemrég megelőzték az angolt, ma pedig már 80 millióval többen beszélnek spanyolul anyanyelvi szinten (460 millióan), mint angolul (379 millió), elsősorban nem Spanyolországnak, hanem Közép- és Dél-Amerikának köszönhetően).

Alapvetően kétféle falra tehető (parafa) világtérkép létezik: fekete-fehér és színes. Attól függően, hogy milyen lakásba vagy környezetbe szánjuk, ezt általában nem annyira nehéz eldönteni. A színes térképeket sem feltétlenül szivárvány színekben pompázva kell elképzelni, léteznek ametiszt, borostyán, kék, bézs, fekete, kobalt, sőt, "chic" színvilágban is.

A fekete-fehérek között pedig szintén sokféle dizájnt találhatunk. Van például olyan, amely a legtöbb ország nevét kiírja, míg mások csak a kontinsek neveit betűzik le és van olyan is, amely teljesen "vaktérkép".

A többféle stílus és színárnyalat között könnyű rátalálni az ízlésünknek leginkább megfelelő parafatérképre.

SSL Certificate
Webáruház készítés