Ingyenes szállítás minden megrendelésre

Poszter tapéta felrakása

Poszter tapéta felrakása

Ajándék tapétaragasztó a csomagban

XXL Fotótapéta - Modern Artistry II

Cikkszám: 
A1-500x280vFT1054

Fotótapéta - tökéletes díszítőelem

A fotótapéták egyre népszerűbbek, és minden bizonnyal még sokáig az aktuális lakberendezési trendek részei lesznek. Ennek oka többek között az, hogy látványos hatást biztosítanak és a rögzítésük sem jelent nagy gondot. A fotótapétalehetővé teszi a beltér teljes megváltoztatását anélkül, hogy komolyabb felújításra lenne szükség. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a megfelelő mintát, hogy hangulatos és elegáns belteret alakíts ki. A méretre készült fotótapéták a megfelelő választást jelentik mindazok számára, akik otthonuk átalakításáról álmodoznak. Segítségükkel könnyedén felfrissíthetsz bármilyen helyiséget, azaz hálószobát, nappalit, gyerekszobát vagy étkezőt. A fali fotótapéták rendkívül egyszerűen rögzíthetők. A közönséges festéshez képest a munka nem vesz igénybe sok időt, és sikeresen elvégezhető saját hatáskörben. Ezenkívül az ilyen dekoráció lehetővé teszi a fal egyenetlenségeinek (pl. nehezen eltávolítható foltok) elfedését és kiváló eredmények elérését.

Legkiválóbb minőségű fali fotótapéták

Kínálatunkban a legkiválóbb minőségű termékek találhatók meg. A kínálatunkban megtalálható minden fotótapéta max. 600 dpi felbontású digitális nyomtatással készül. Ez nem csak megfelelően intenzív színeket, hanem tökéletesen reprodukált részleteket is garantál, függetlenül a választott mintától. Ennek köszönhetően a fali fotótapéták hibátlanul néznek ki, és díszítik a belteret, és rendkívül hangulatos térré varázsolják azt. Azt is érdemes hangsúlyozni, hogy tökéletesen védettek az UV-sugarakkal szemben, így nem fakulnak ki a napsugaraknak való hosszú kitétel esetén sem. A kiváló minőségű fotótapéták tökéletes megoldást jelentenek, nemcsak otthonokba. Irodákban is nagyon jól beválnak. A megfelelően kiválasztott minta lehetővé teszi a beltér felfrissítését, ugyanakkor annak optikai nagyítását és megvilágítását is. A flíz tapéta egy tartós termék, amely nem hagy cserben.

Fali fotótapéták, és mások

A fali fotótapéták rendkívül praktikusak, ez is egy további előnyük. Más felületek, például bútorok díszítésére is használhatók. Fontos, hogy nemcsak a rögzítésük egyszerű. A levételük sem okoz gondot. A kínálatban megtalálható 120 g/m2-es flíz fotótapétaa legjobb módja annak, hogy változásokat hajts végre otthonodban, és harmonikus, stílusos beltérnek örvendj. A beltér felfrissítése kétségtelenül vonzó lesz a háztartás minden tagja számára, és arra ösztönzi őket, hogy együtt töltsék az időt, és erősítsék kötelékeiket. A méretre készül fotótapéták pozitív meglepetést biztosítanak a változatos mintáknak és színváltozatoknak köszönhetően. Mindenki megtalálja a számára tökéletes motívumot, ez még a nagyon igényes emberekre is vonatkozik. A fali fotótapéták 50 cm széles tekercsben kaphatók. Biztonságos, környezetbarát anyagokból készültek, ennek köszönhetően tökéletesek dekorációként az egész házban - gyerekszobákban is. Falfestményeink prémium változatban (175 g/m2 interlining) és öntapadós változatban (öntapadós fólia, tekercsszélesség 49 cm) is kaphatók.

Útmutató letöltése

Rész mérete:
500x280: 50x280 50x280 50x280 50x280 50x280 50x280 50x280 50x280 50x280 50x280
Átlagos szállítási idő:
6-8 munkanap
Anyaga:
Vlies (gyapjúrostos)
1 tekercs szélessége:
50 cm
Nyomtatási technológia:
lézeres (termikusan tartósított nyomtatás)
INGYENES SZÁLLÍTÁS:
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk
46 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 470 Ft
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
XXL Fotótapéta - Modern Artistry II - ajandekpont.hu
XXL Fotótapéta - Modern Artistry II
46 990 Ft
SSL Certificate
Webáruház készítés