Ingyenes szállítás minden megrendelésre

XXL Fotótapéták - Óriásposzterek

XXL Fotótapéták - Óriásposzterek

Szeretné megújítani otthona arculatát?
Keltse életre a megunt a falakat egyetlen óriásposzter segítségével.

A művészek és tervezők által létrehozott elegáns poszterek mind a hálószobák, mind a nappalik számára tökéletes lakberendezési megoldást kínálnak.
A legkisebbek részére készített aranyos minták, kedves állatos hátterek és élénk színek vidámsággal töltik meg gyermekek szobáját. 
A nagy méretnek köszönhetően gyermekintézményekben – óvodák, iskolák, gyermekorvosi rendelők - is kiváló háttérkép lehet.
Óriásposzterek  tinédzsereknek: street art, Banksy, sportposzterek.
Tekintse meg kategorizált gyűjteményünket, és találja meg a legjobb nagyméretű fotótapétát otthonába vagy munkahelyére!

Fotótapéták AJÁNDÉK tapétaragasztóval!
Rendeljen bármelyik falra helyezhető fotótapétánkból és a felhelyezéshez szükséges mennyiségű tapétaragasztót most ajándékba adjuk hozzá.

Tekintse meg kategorizált temékeinket:

Még több FOTÓTAPÉTA>>


XXL fotótapéta: dobjuk fel az otthonunkat új hangulatokkal

Az óriásposzter szóról vagy XXL fotótapétáról sok minden eszünkbe juthat, de valószínűtlen, hogy egyszerre át tudnánk látni, hogy valójában milyen sok lehetőséget is magában rejthet ez a bútorkiegészítő / lakberendezési kellék. Könnyen lehet, hogy jártunk már olyan ismerős lakásában vagy házában, ahol XXL fotótapéta (is) van egy-egy falon, de ez nem azt jelenti, hogy csak egy-egy típusú megoldás lehet. Ahogy általánosságban egy képzőművészeti alkotás esetében, itt is szinte elképzelhetetlen nagyságban lehet választani.

Az állatos fotótapéta valószínűleg soha nem fog kimenni a divatból: ez olyasmi, ami, bár elsőre talán leginkább gyerekekhez köthető, sok felnőtt szívét is megdobogtatja. Ha egy állatkertben járunk, akkor is leginkább gyerekes családokat találunk, de nem ritka egy-egy szerelmes tinédzserpár, középkorú vagy idős pár sem. De olyasvalakit is ismerhetünk, akinek az állatkert "egy kicsit sok", de otthon szívesen néz egy pihenő, szavannát figyelő oroszlánt az egyik szobában: hiszen az állatos fotótapéták nagyon sokszor valójában tájképek, amelyeken egy-egy állatot is találunk.

Egy XXL fotótapéta általában betölt egy teljes falat és egy adott helyiségben sokszor egy falat alakítanak, díszítenek ki ilyen módon, míg máskor egy adott helyiség minden falára XXL fotótapéta kerül. Az állatos dizájnokon kívül nagyon népszerűek a városi tematikák: nem nehéz átlátni, hogy csak Magyarország városairól több tucat nagyszerű, nagy felbontású, kellemes képet lehetne készíteni, ha pedig a világ összes városából lehet válogatni, tényleg rengeteg választási lehteőség van.

Az Ajándékpont kínálatában a legtöbbször New York City található meg az ilyen óriási fotótapétákon, majd Párizs, Velence és egy-egy kép erejéig kiválaszthatjuk San Franciscót, Sydney-t, Velencét, Isztanbult és Vancouvert is.

De sok más nagyobb kategóriát is találunk az állatos és a városi képeken kívül, például:

 • absztrakt,
 • emberek,
 • fantasy,
 • gyerekszoba,
 • 3D,
 • hátterek és minták,
 • tájképek,
 • street art (ha ezt választjuk tinédzser gyerekünknek, nehogy graffitinek hívjuk),
 • szövegek,
 • világtérkép,
 • vintage és retro,
 • virátok és
 • zen kategóriát is.
SSL Certificate
Webáruház készítés