Akrilüveg képek

Akrilüveg képek

Az akrilüvegre nyomtatott kép színmélységnek köszönhetően vonzza a tekintetet és gyönyörűen mutat a reprezentatív jellegű helyiségekben.

A kép a modern nyomtatási eljárásoknak és a kiváló minőségű festékek alkalmazásának köszönhetően gyönyörűen csillog. 

Törésnek ellenálló anyagból készült.

Felhelyezése egyszerű, a készlet a rögzítőelemeket is tartalmazza.

Az akrilüveg 50%-al könnyebb a hagyományos üvegtől.

Az akrilüveg az egyik legelismertebb lakberendezési anyag, más néven polimetil-metakrilát – ismertebb nevén plexi (A plexi hivatlalos neve polimetil-metakrilát, ami a PMMA rövidítése).

Ebből a névből ered az akril elnevezés is. Ezt az anyagot plexiüvegként, vagyis átlátszó, merev anyagként – mint egyfajta üvegpótlóként ismerhetjük. Népszerű neve: akrilüveg.

Mint az üveg - rendkívül magas (több mint 90% -os) fényáteresztéssel rendelkezik, valamint UV fény hatására sem színeződik el. Az üveghez képest azonban ez az anyag sokkal könnyebb (50% -kal) és keményeb, rugalmasabb és ellenáll a zúzásnak. Az üvegre történő nyomtatás fólia furnér formájában történik. Ennek a technikának köszönhetően megmaradnak a legjobb tulajdonságok, mint a nyomtatási minőség, a fotózás és a telített színek. Ugyanakkor a motívum érdekes, háromdimenziós mélységet és finom fényt kap.