Ingyenes szállítás minden megrendelésre

Akrilüveg képek

Akrilüveg képek

Az akrilüvegre nyomtatott kép színmélységnek köszönhetően vonzza a tekintetet és gyönyörűen mutat a reprezentatív jellegű helyiségekben.
A kép a modern nyomtatási eljárásoknak és a kiváló minőségű festékek alkalmazásának köszönhetően gyönyörűen csillog. 
Törésnek ellenálló anyagból készült.
Felhelyezése egyszerű, a készlet a rögzítőelemeket is tartalmazza.
Az akrilüveg 50%-al könnyebb a hagyományos üvegtől.
Mint az üveg - rendkívül magas (több mint 90% -os) fényáteresztéssel rendelkezik, valamint UV fény hatására sem színeződik el.

A SZŰRÉS segítségével gyorsan és egyszerűen kereshetsz ÁR ,MÉRET, illetve STÍLUS/MINTA szerint!

Akrilüveg kép: exkluzív faldekoráció

Az akrilüveg kép vagy akrilüvegre nyomtatott kép elsőre nem mindenkinek mond túl sokat. Ennek több oka is van, az egyik az, hogy egy viszonylag új technológiáról van szó: mind modern nyomtatási eljárásokra, mind kiváló minőségű festékekre van szükség ahhoz, hogy a kép igazán jól mutasson az akrilüveg felületén.
Fontos még tudni erről a dekorációs lehetőségről, hogy az anyag törésnek ellenálló, erős anyag. Szintén előnye, hogy könnyen a falra helyezhető, a megvásárolt készlet részei a rögzítőelemek is.

A súllyal kapcsolatban jó tudni, hogy az akrilüveg, bár, mint említettük, nagyon ellenálló, súlyra a hagyományos üveg mindössze felét teszi ki. Emellett attól sem kell tartanunk, hogy elsötítené a lakásunkat: rendkívül magas, több mint 90%-os fényáteresztő képességgel rendelkezik és az UV fény sem színezi el.

Webáruházunkban az akrilüveg képek 7 különböző méretben és stílusban elérhetők, a szűrő box segítségével könnyen rákereshet az Önnek legmegfelelőbb képre.

A fény szempontjából a hagyományos, keretezett faliképekkel szemben nagyon fontos, hogy a helyiségen belül hová kerül egy akrilüveg kép. Nappaliba, hálószobába, teraszra vagy fürdőszobába egyaránt kiváló választás lehet, az akrilüveg grafika a fény hatására rendkívüli 3 dimenziós hangulatot kölcsönöz a képnek.

Bár főleg a kisgyermekes családokban az üveg szó tabu, amikor lakberendezési ötletek kerülnek szóba, az akrilüveg gyermekek számára is biztonságos, hiszen törésnek ellenálló anyagból készült.

Akrilüvegre csakúgy bármiféle dizájnt el lehet képzelni, mint egy "hagyományos kép" esetében, ilyenek például a különböző színvilágú világtérképek, tájképek, nyugtató hangulatú képek (Buddha szobor a természetben), egzotikus állatok (elefántok, zsiráfok), modern városképek (felhőrkarcolók), természeti és tájképek (erdők, vízesések, folyók, virágok).

Mi a helyzet az árakkal?

Az akrilüveg képek árai méretenként változnak.

SSL Certificate
Webáruház készítés