Vászonképek vakrámán

Vászonképek vakrámára feszítve

Modern lakberendezési ötletek

A vakrámára feszített falikép az egyik legkedveltebb fali dekoráció.
A különféle kategóriák segítségével könnyedén rátalálhat az Önnek leginkább tetsző képre, mellyel egy új, eredeti stílust varázsolhat a lakás minden helyiségébe.
Egy jól megválasztott faldekorációval barátságosabb munkahelyi légkört érhetünk el. 
Kínálatunkban többek közt megtalálhatóak egy - és többrészes képek, 3d d faliképekvirágos és absztrakt képek, tájképek, képek gyerekeknek és még több különleges fali dekoráció.  A modern művészet szerelmeseinek ajánljuk a városok témájú műveket. A képek vakrámára vannak feszítve, így a keretet teljesen lefedik.

Tekintse meg kategorizált temékeinket:

Vászonkép saját fotóból

Örökítsd meg a pillanatot! Egyedi vászonkép kedvenc fotódból...kép a falra!

Eredeti ajándékötlet >>

Vászonkép saját fotóból - ajandekpont.hu Vászonkép saját fotóból - ajandekpont.hu Vászonkép saját fotóból - ajandekpont.hu

                                  

 

 

Falikép: néhány ilyen teljesen új hangulatot tud varázsolni

A falikép szóról könnyen lehet, hogy egészen különböző dolgok jutnak eszünkbe először. Ez azért van, mert rengetegféle falikép létezik. Nézzünk csak néhány főbb kategóriát:

  • modern faliképek,
  • 3D faliképek és
  • konyhai falikép.

De ez sem azt jelenti, hogy ezeken a kategóriákon belül nincsen nagy választék. A konyhai faliképek között kevésbé képzelünk el egy klasszikus festményt vagy valami társadalmi üzenetet hordozó képet vagy feliratot, ide inkább virágos faliképek, esetleg a dekorba belesimuló képek a szokásos, elképzelhetők. Ez utóbbiak lehetnek színesek, nonfiguratívak, de egyszerű formákat mutatók is. Mindez természetesen nagyban függ attól, hogy milyen stílusban van berendezve a konyhánk és a többi lakás / ház többi része.

Az utóbbi időben a kapitalista rendszer áldásainak és ezen belül is a vásárlóerő hihetetlen növekedése miatt óriási választékunk van olyan termékekből is, amelyek akár nem is léteztek (vagy legalábbis nem volt elterjedve) egy-másfél évtizeddel ezelőtt (hogy egy egyszerű, rendkívül általános példával éljünk, egy okostelefon).

A faliképek között a változás ennyire nem volt markáns, hiszen egyes kultúrákban már szó szerint évezredekkel ezelőtt találtunk faliképeket, vagy ennek elődeit (vehetjük például az egyiptomi, kőbe vésett hieroglifákat). Azonban az utóbbi évek, évtized nagy változásokat hoztak. Ahogy egyre olcsóbb és nagyobb tömegeknek elérhetőbb a magas minőségű nyomtatás, akár világhírű festményeket, fényképeket és más képeket is élvezhetünk a saját otthonunkban, elérhető áron.

A témák választéka gyakorlatilag végtelen, ahogy a színvilág is. A teljesség igénye nélkül itt van néhány a legnépszerűbb kategóriák közül, ötletadónak:

  • ismert, ember készítette látványosságok: New York City-től kezdve a budapesti Halászbástyán keresztül lehet egy kiváló fotó egy TV toronyról vagy egy ismert hídról,
  • a Föld természeti szépségei: Lillafüred vízesésétől kezdve a Grand Canyonon át egészen Ázsia hófödte csúcsaiig,
  • virágok (akár több különböző méretű és esetenként különböző alakú kép együtteseként is kiválóan mutathat otthonunkban),
  • állatok (az itthon is megtalálható aranyos eredi állatoktól kezdve [mókus, őz stb.] a háziállatokon [kutya, macska, hörcsög, tengerimalac, nyúl stb.] át egzotikus állatokig [tigris, oroszlán, elefánt stb.]